Een vakantiehuis in hethèrt van Hasselt,
dicht bij alles en toch ver weg 

Jenevermuseum

Jenevermuseum

Wil je de geheimen van jenever ontdekken en je smaakpapillen doen tintelen? Het Jenevermuseum in Hasselt nodigt je uit voor een boeiende reis door de wereld van deze bekende Limburgse drank. Duik in de geschiedenis, het productieproces, en laat je verrassen door de rijke smaken van jenever tijdens een onvergetelijke proeverij. 

Modemuseum

Modemuseum

Benieuwd hoe mode de wereld vormt en verandert? Het Modemuseum in Hasselt onthult de boeiende verhalen achter modeontwerpen en -trends door de eeuwen heen. Verdiep je in de creativiteit, kunst en geschiedenis van mode, en laat je inspireren door unieke collecties die van verleden tot heden reizen. Dit is je uitgelezen kans om mode niet alleen te zien, maar ook te beleven. 

Japanse tuin

Japanse tuin

Kuier rond in de Japanse Tuin van Hasselt, een stukje Japan in ‘t hart van Limburg. Hier, waar de tijd trager lijkt te lopen, kan je écht tot rust komen. Luister naar het kabbelende water, bewonder de mooie koivissen, en laat de klanken van de vredesbel je zorgen wegnemen. Een rustgevende omgeving waar meditatie, rust en cultuur samenkomen. Geniet van een heerlijk zen-moment, midden in de gezelligheid van onze stad. 

Hasselt. De stad waar altijd
iets te beleven valt.

In Hasselt is er voor ieder wat wils. Of je nu houdt van de rust in de grootste Japanse Tuin van Europa, de rijke smaak van lokale jenevers wilt proeven, of je wilt verdiepen in mode en kunst, Hasselt verwelkomt je met open armen. Deze stad combineert historische charme met hartelijke gastvrijheid, waardoor elke bezoeker zich meteen thuis voelt. Ervaar de warmte, ontdek de verhalen en maak deel uit van de gezelligheid die Hasselt te bieden heeft. Ga op ontdekking!

Ontdek alle activiteiten

Vakantiehuis Hasselt huren?

Een geweldige locatie voor een weekendje weg met vriendinnen! Het vakantiehuis ligt op 1 minuut wandelen van verschillende winkelstraten. BONUS: Een ge-wel-dige koffiezaak ligt naast het pand. Maar ook andere brunchzaken liggen op wandelafstand. Wij komen ongetwijfeld terug!

Nathalie H.

Ons strategisch weekend brachten we door in het vakantiehuis Sint-Lambertus: een geslaagde keuze! Dankzij de vergader-/eetruimte, de ruime binnentuin en de gezellige bar wisten we het nuttige aan het aangename te koppelen. Een aanrader!

Bart V.

Tegenover het vakantiehuis konden we met ons gezin vier elektrische fietsen huren. Zo'n gemak! Op twee dagen tijd hebben we niet alleen de stad kunnen ontdekken, maar brachten we ook een bezoek aan Fietsen door het Water én Fietsen door de Bomen. Meer dan voor herhaling vatbaar!

Annemie C.

Vragen staat (gast)vrij!

Wat is de maximale capaciteit van het vakantiehuis?

Je kan met maximaal 12 personen (zowel kinderen als volwassenen) verblijven in het huis. Het huis beschikt over drie slaapkamers, waarvan er twee met elk een dubbel bed en één slaapkamer met twee dubbelbedden. Verder zijn er twee comfortabele zetelbedden voorzien in de living boven.

Het is verboden om over dit maximum aantal te gaan om het comfort en veiligheid van iedereen te kunnen garanderen.

Zijn huisdieren toegelaten in het vakantiehuis?

Kleine huisdieren zijn toegelaten. Wegens hygiënische redenen kunnen we grote huisdieren niet toelaten.

Hoe werkt de betaling en is er een borg vereist?

De betaling gebeurt direct via het reserveringssysteem. Er wordt een borg gerekend van €250 die betaald wordt bij reservatie. Deze borg wordt teruggestort twee weken na het einde van het verblijf, onder voorbehoud van eventuele verrekening van vastgestelde schade.

Wat is het annuleringsbeleid?

Je kan gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst. Tot zeven dagen voor aankomst wordt de helft terugbetaald. Vanaf zeven dagen voor aankomst wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Hoe wordt de schoonmaak geregeld en zijn er extra kosten aan verbonden?

Na elk verblijf is er een verplichte eindschoonmaak van €200, die bovenop de boekingsprijs komt.