Een ruim en gezellig vakantiehuis waarin
iedereen zijn eigen ding kan doen 

Ruimte voor 12 personen

Ruimte voor 12 personen

Heb je een vakantie gepland met een groep vrienden of de hele familie? Of zoek je als teamleider een plek om een band te scheppen onder collega’s? In Hasselt koesteren we dit soort gezelligheid. Daarom hebben we in het vakantiehuis ruimte voorzien voor groepen tot twaalf personen. Met vier slaapkamers en twee uitklapbare zetelbedden, kan iedereen genieten van een zalige nachtrust.

Privébar voor gezellige avonden 

Privébar voor gezellige avonden 

Een avondje ‘thuis’ gezellig bijbabbelen en spelletjes spelen? Ook dat kan in het vakantiehuis! Op de benedenverdieping vind je een privébar waar zowel volwassenen als kinderen de hele avond plezier beleven. Zo hoef je na een drukke dag vol activiteiten zelfs niet buiten te komen om te genieten van warme momenten.

Wat je zéker moet weten

Ruimte voor 12 personen
Zelf inchecken
Pal in het centrum
Parking op 2 min wandelen
Ruim terras met BBQ
Uniek ingerichte privébar
Ruime living + gashaard
Schoonmaakservice

Samen
heerlijk
vertoeven

Vrienden

Vrienden

Ontdek overdag de hipste boetiekjes & hotspots en duik ‘s avonds het bruisende nachtleven in! Boek het vakantiehuis en beleef het ultieme vriendenweekend in het hartje van Hasselt.

Familie

Familie

Een daguitstap naar Bokrijk of de Japanse Tuin? De Abdij van Herkenrode of brouwerij Ter Dolen ontdekken? Liever een bezoekje aan het mode- of jenevermuseum? Wat je ook kiest. Het vakantiehuis is de perfecte thuishaven voor een weekendje weg met familie!

Collega’s

Collega’s

Een teambuilding, brainstormen met je team of een strategisch weekend met zakenpartners? In het vakantiehuis zijn alle faciliteiten aanwezig om werk én plezier te combineren.

Vakantiehuis Hasselt huren?

Een geweldige locatie voor een weekendje weg met vriendinnen! Het vakantiehuis ligt op 1 minuut wandelen van verschillende winkelstraten. BONUS: Een ge-wel-dige koffiezaak ligt naast het pand. Maar ook andere brunchzaken liggen op wandelafstand. Wij komen ongetwijfeld terug!

Nathalie H.

Ons strategisch weekend brachten we door in het vakantiehuis Sint-Lambertus: een geslaagde keuze! Dankzij de vergader-/eetruimte, de ruime binnentuin en de gezellige bar wisten we het nuttige aan het aangename te koppelen. Een aanrader!

Bart V.

Tegenover het vakantiehuis konden we met ons gezin vier elektrische fietsen huren. Zo'n gemak! Op twee dagen tijd hebben we niet alleen de stad kunnen ontdekken, maar brachten we ook een bezoek aan Fietsen door het Water én Fietsen door de Bomen. Meer dan voor herhaling vatbaar!

Annemie C.