Een vakantiehuis met veel karakter en
geschiedenis. Ontdek de unieke charme en
warmte dat het huis te bieden heeft.

Wat je zéker moet weten

Ontdek alle faciliteiten
Ruimte voor 12 personen
Pal in het centrum
Ruim terras met BBQ
Zelf inchecken
Parking op 2 min wandelen
Uniek ingerichte privébar

Vakantiehuis Hasselt huren?

Een geweldige locatie voor een weekendje weg met vriendinnen! Het vakantiehuis ligt op 1 minuut wandelen van verschillende winkelstraten. BONUS: Een ge-wel-dige koffiezaak ligt naast het pand. Maar ook andere brunchzaken liggen op wandelafstand. Wij komen ongetwijfeld terug!

Nathalie H.

Ons strategisch weekend brachten we door in het vakantiehuis Sint-Lambertus: een geslaagde keuze! Dankzij de vergader-/eetruimte, de ruime binnentuin en de gezellige bar wisten we het nuttige aan het aangename te koppelen. Een aanrader!

Bart V.

Tegenover het vakantiehuis konden we met ons gezin vier elektrische fietsen huren. Zo'n gemak! Op twee dagen tijd hebben we niet alleen de stad kunnen ontdekken, maar brachten we ook een bezoek aan Fietsen door het Water én Fietsen door de Bomen. Meer dan voor herhaling vatbaar!

Annemie C.

Vragen staat (gast)vrij!

Wat is de maximale capaciteit van het vakantiehuis?

Je kan met maximaal 12 personen (zowel kinderen als volwassenen) verblijven in het huis. Het huis beschikt over drie slaapkamers, waarvan er twee met elk een dubbel bed en één slaapkamer met twee dubbelbedden. Verder zijn er twee comfortabele zetelbedden voorzien in de living boven.

Het is verboden om over dit maximum aantal te gaan om het comfort en veiligheid van iedereen te kunnen garanderen.

Zijn huisdieren toegelaten in het vakantiehuis?

Kleine huisdieren zijn toegelaten. Wegens hygiënische redenen kunnen we grote huisdieren niet toelaten.

Hoe werkt de betaling en is er een borg vereist?

De betaling gebeurt direct via het reserveringssysteem. Er wordt een borg gerekend van €250 die betaald wordt bij reservatie. Deze borg wordt teruggestort twee weken na het einde van het verblijf, onder voorbehoud van eventuele verrekening van vastgestelde schade.

Wat is het annuleringsbeleid?

Je kan gratis annuleren tot 14 dagen voor aankomst. Tot zeven dagen voor aankomst wordt de helft terugbetaald. Vanaf zeven dagen voor aankomst wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Hoe wordt de schoonmaak geregeld en zijn er extra kosten aan verbonden?

Na elk verblijf is er een verplichte eindschoonmaak van €200, die bovenop de boekingsprijs komt.